Wiosenna pasta jajeczna w wykonaniu Zerówki
28 marca grupa Zerówki zamieniła się w znamienitych kucharzy. Przygotowali oni przepyszną pastę jajeczną.
Pasta jajeczną jest pyszna i zdrowa. To doskonały pomysł na śniadanie nie tylko w Wielkanoc, dlatego przedszkolaki postanowiły przygotować wiosenną pastę ze szczypiorkiem, pomidorem, salatą.
Zachęcamy wszystkich Rodziców do zajęć kulinarnych z dziećmi.
Aktualności
Dzień świadomości autyzmu
Corocznie, 2 kwietnia na całym świecie obchodzony jest Światowy Dzień Wiedzy o Autyzmie. Jego głównym celem jest podnoszenie świadomości społecznej na temat autyzmu, który jak uznało ONZ jest jednym z najpoważniejszych problemów zdrowotnych współczesnego świata [...]2024-04-05
WięcejProjekt Domu Zakonnego Dostępna Przestrzeń Publiczna
Dom Zakonny w ramach projektu "Dostępna przestrzeń publiczna" otrzymał dotację z Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych i realizuje remont wejścia i łazienki do domu zakonnego oraz parkingu i wjazdu od strony ul [...]2024-04-04
WięcejŻyczenia Wielkanocne
„Poranek wielkanocny wszystko poprzemieniałNie ma więcej cmentarza, grobu i kamienia. Świat stał się samym światłem i wprost w okna świeci-Skacze złotym zajączkiem w dobre ręce dzieci [...]2024-03-25
Więcej